Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Geocashing collage

Nytt uppdrag inom spårvagnar!

19 oktober, 2018

TCG Nordic har fått förtroendet att bistå med kvalitetskompetens i Trafikförvaltningens leveransprojekt av nya spårvagnar till Stockholm. Leveransprojektet avser en beställning om 20 nya spårvagnar av modell A35 och A36. Leverantör av spårvagnarna är CAF och tillverkningen sker i Spanien där TCG Nordic kommer finnas på plats för produktionsuppföljning och slutbesiktning inför leverans. Uppdraget innefattar även garantibesiktning av tidigare levererade spårvagnar från samma leverantör och vi är stolta över att kunna bistå Trafikförvaltningen med Stefan Öqvist på plats nere i Spanien för bästa möjliga kvalitet i leveransen.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål