Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Samarbete

VD Stefan Nordin, TCG Nordic (tv) och Affärsområdeschef Lina Ekelin, Systecon (th)

TCG Nordic tecknar samarbetsavtal med Systecon!

15 mars, 2018

TCG Nordic har nu tagit ytterligare ett steg i framgångsresan i form av ett samarbetsavtal med Systecon AB! Genom detta samarbete kan vi nu tillsammans erbjuda marknaden ett enklare sätt att lösa behovet av resurser och specialistkompetens. För TCG Nordic innebär det här stora skalfördelar och möjligheten att erbjuda våra kunder en bredare produktportfölj inom områden som ILS, Optimering, Kvalitet och Projektledning.

Vi är stolta över möjligheten att få samarbeta med Systecon AB som under lång tid varit verksam inom försvars- och järnvägssektorn, med målet att hitta rätt balans mellan driftsäkerhet och livscykelkostnad, bland annat med stort fokus inom ILS-området.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål