Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Vi vill bli fler!

19 mars, 2017

Vi är inne i en expansiv fas och på grund av den stora efterfrågan på våra tjänster söker vi nu nya medarbetare främst inom följande områden:

  • Projektledare, för såväl mindre som större projekt
  • Kvalitetsledning
  • Risk och Säkerhet
  • ILS
  • System Engineering

Vi tror att du har några års erfarenhet inom Järnvägs- kollektivtrafikbranschen och är nyfiken på att få vara med i ett tidigt skede och bygga upp en ny verksamhet.

TCG Nordic erbjuder dig som medarbetare en möjlighet att jobba i ett ungt, ambitiöst och stöttande företag i utmanande projekt som utvecklar din förmåga, kompetens och personlighet. Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du har möjlighet att aktivt skapa din egen framtid tillsammans med kollegor vilka har gedigna kunskaper och bred erfarenhet.

Om du delar våra värderingar och känner att du vill vara delaktig i vår kultur och målsättning att expandera, så vill vi på TCG Nordic gärna ha kontakt med dig!
Berätta lite om dig själv och bifoga ditt CV till mail: jobb@tcgnordic.se

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål