Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Tillsammans klarar vi hemarbetet!

11 februari, 2021

Bilder på det som TCG är med och stöttar.

På TCG Nordic tror vi på balans i arbete och privatliv och genomför därför olika aktiviteter för att uppnå hållbarhet. Sedan pandemin startade har vi fokuserat extra på en hållbar arbetsmiljö och ergonomi i hemarbetet. En riktad aktivitet är att vi valt att delta i Boxbollen för att möjliggöra både rörelse och skratt – tillsammans. Genom Boxbollen har vi stöttat Bröstcancerfonden som stödjer både forskning och medlemmar i kampen mot bröstcancer. Det är vi mycket stolta över!

I år har vi också valt att stötta UNICEF att kämpa för barns rättigheter över hela världen. Vi gör det för en bättre framtid.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål