Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

TCG Nordic ser ljust på framtiden

12 april, 2021

TCG Nordic står stabilt i en orolig omvärld. När vi blickar framåt ser vi utmaningar, men framför allt möjligheter. Samhällstrenden mot hållbara transporter är fortsatt stark. Mängden pågående och planerade projekt som har behov av TCG Nordics kompetenser har aldrig varit större och vi levererar med full kapacitet. Samtidigt är vi medvetna om att vi måste fortsätta utvecklas för att hålla jämna steg med efterfrågan. Vi flyttar därför fram våra positioner, bla genom en förändring i företagsledningen där vi nu rekryterar en ny VD som ska leda företaget vidare och ta oss till nästa nivå.

Om du vill veta mer eller har behov av våra insatser så tveka inte att kontakta oss.

– Let’s talk about Transport –

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål