Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Glad sommar önskar TCG Nordic!

30 juni, 2021

Sommarblommor

Det är aldrig så härligt att välkomna sommaren som när man redan har en spännande höst att se fram emot. TCG Nordic fullbordar en mycket stark vår med det oerhört glädjande beskedet att Marina Sundman tar över rollen som VD i augusti.

Marina är ett välkänt namn i järnvägbranschen med en bred erfarenhet inom järnväg och transport, alltid med affären och utveckling i fokus.

Vi förstärker även ledningsgruppen med en ny Affärsområdeschef, vår egen Patrik Karlsson som har lång erfarenhet såväl inom ledarskap som kvalitetsledning och på senare år även som konsult.

Med ett par, mycket kompetenta nya medarbetare, en helt ny kund och en redan mycket stark laguppställning är det således med spänning vi ser fram emot hösten.

Om ni har frågor kontakta gärna Kristoffer Oebius (Styrelseordförande), tel. 073-414 8188, eller Marina Sundman, tel. 076-723 1644

Vi önskar alla våra kunder, partners och följare en mycket trevlig sommar.

– Let’s talk about Transport –

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål