Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

TCG Nordic jobbar vidare med sitt hållbarhetsarbete

16 december, 2021

Logotyp Minska Jämnlikhet

Hittills under året har fokus i vårt hållbarhetsarbete legat på gemensam utbildning och workshops för att rama in hur vi vill arbeta utifrån Agenda 2030.

Engagemanget för ämnet var stort, liksom ämnet i sig, men gemensamt kom vi fram till att börja genom att besvara frågan; Vilka mål, utifrån de 17 globala hållbarhetsmålen i Agenda 2030, ska vi på TCG Nordic arbeta vidare med i ett första skede?

Resultatet av workshopen var att majoriteten av våra medarbetare röstade fram mål nr. 10 ”Minskad Ojämlikhet”. Det här är en fråga vi länge haft högt på agendan och det känns därför extra roligt att utveckla den. Bland annat rekryterar vi alltid med utgång i mångfald och att spegla samhället, vi har en vänlig kultur som grundar sig i respekt för olikheter och vi har en jämn fördelning i ålder och mellan könen. Det är vi stolta över och ser det som en fördel i det fortsatta arbetet.

Nästa steg i vårt arbete blir att tillsammans utveckla och förbättra våra vägledande policys. Att fånga det som sitter i väggarna och funkar så väl i en liten organisation för att förbättra och systematisera det och hålla kulturen levande även när vi skalar upp. Följ med på hållbarhetsresan ni också!

– Let’s talk about Transport –

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål