Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Ytterligare ett prestigeuppdrag för TCG Nordic

4 april, 2022

Det är med stor glädje TCG Nordic kan meddela att vi ska bistå Trafikverket i att upphandla nya fordon för nattågstrafik. Det är vår Senior Partner Ulf Karlsson som har fått det stora förtroendet att ansvara för kvalitetsområdet i denna upphandling. Sedan tidigare har TCG Nordic även ansvar för dokumentation och underhåll i projektet.

Trafikverket har i uppdrag att försörja upphandlad nattågstrafik. I dagsläget är den befintliga fordonsflottan ålderstigen och antalet fordon är inte tillräckligt för att försörja den upphandlade nattågstrafiken. Trafikverket arbetar därför med projekt ”Långsiktig försörjning av fordon för upphandlad Nattågstrafik” och har behov av extern expertis. Vi är stolta över förtroendet.
Uppdraget sker tillsammans med Sweco, ett samarbete som därmed ytterligare stärks.

Senior Partner Ulf Karlsson

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål