Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Våra Tekniksprångare gör skillnad

20 april, 2022

Under de två månaderna som passerat sedan Dian och Maximus började med tekniksprånget hos oss på TCG har de arbetat med INSPRO, vårt egenutvecklade verktyg för att underlätta vid leveranssäkringsaktiviteter, så som vid fordonsbesiktningar. Hör deras tankar om projektet hittills:

”Det har varit riktigt spännande att få grotta ner oss i alla de olika bitarna tågbesiktning består av!

Inte nog med det så har vi även haft möjlighet att vara med IRL och fått en guidad tur genom Norsborgsdepån för de nya C30-tunnelbanetågen till den röda linjen. Att få se bakom kulisserna om vad som krävs för att säkerhetsställa att alla tåg rullar som de ska är något vi är riktigt glada över att få chansen att uppleva.”

Och så självklart lite kort om INSPRO vilket är verktyget Dian och Maximus fokuserat på att utveckla vidare. INSPRO är baserat på redan välkända program som till exempel Microsoft Teams vilket gör INSPRO mer användarvänligt och intuitivt eftersom många redan använt dessa program tidigare. Meningen med INSPRO är att enkelt kunna sammanställa alla anmärkningarna som görs under en besiktning till relevanta rapporter för kunderna. Tack vare synkroniseringen mellan flera olika program ser INSPRO till att inga anmärkningar försvinner under processen och att varje anmärkning då följs upp senare.

Tekniksprångarna Maximus och Dian på TCG

Men det har inte bara varit tåg och INSPRO här hos TCG för de två tekniksprångarna. De har även suttit med på kvartalsmöten, hängt med på AW och fått det stora nöjet att bekanta sig med Outlook och de femtusen mejlen som behöver skickas fram och tillbaka för att få ett projekt att gå framåt och en konsultverksamhet att gå runt. De sista orden lämnar vi över till Maximus och Dian:

”Vi ser verkligen fram emot de kvarvarande två månaderna på TCG och att så småningom kunna presentera INSPRO i mer detalj!"

Industrilokal med en man i varselkläder

Under jorden i Norsborgsdepån.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål