Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Kristoffer Oebius ny VD för TCG Nordic

8 augusti, 2022

Kristoffer har varit med sen TCG Nordic startade som en av grundarna av bolaget. Han har en lång erfarenhet av transport-, och järnvägsbranschen med främsta fokus på projektledning, ledarskap och affärsutveckling.

- Jag känner mig hedrad och stolt över ansvaret att utveckla företaget vidare. Det har hunnits med mycket sen vi startade bolaget för snart 7 år sen. Jag ser nu fram emot att få bygga vidare på våra styrkor. TCG Nordic har sen starten strävat efter att vara en stark kraft och en bra arbetsgivare, som bidrar till att öka konkurrenskraften i transport-, och järnvägsbranschen. Det ska vi fortsätta med, säger Kristoffer.

VD

Avgående VD, Stefan Nordin, tar över rollen som styrelseordförande och fortsätter jobba operativt i kunduppdrag

Kontaktpersoner

Kristoffer Oebius, VD, 073- 414 81 88

Stefan Nordin, Styrelseordförande, 076- 760 35 94

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål