Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

TCG Nordic i Södra Sverige

Skåne och södra Sverige är ett strategiskt viktigt område för svensk järnväg. Området räknas som en av landets tre storstadsregioner. Skåne bildar tillsammans med Danmark Öresundsregionen med Malmö och Köpenhamn som fortsatt avgörande städer för regionens framtida utveckling.

Ett tåg står på prerrongen

Skånes flerkärniga ortsstruktur skapar goda förutsättningar för en långsiktig hållbar utveckling inom spårvägsresande. Region Skåne har som målsättning att vid utgången av 2023 ska kollektivtrafikens andel av personresor uppgå till minst 40%.

Det läggs stora resurser på att optimera förhållandena för att genomföra säker, pålitlig och effektiv trafik av spårfordon. Bannätet utvidgas och planer på nya spårfordon verkställs.

TCG Nordic ser på regionen som ett strategiskt viktigt område för fortsatt utveckling.

Vi vill vara med och bidra att driva utvecklingen om hållbart resande framåt genom att:

  • Nyttja våra starka fundament av lång sammanlagd erfarenhet inom konsultverksamhet, affärsutveckling och ledarskap
  • Leverera ett tryggt och stabilt resultat till våra kunder som överträffar deras förväntningar
  • Fokusera starkt på kvalitet och lösningar i alla klimat

TCG Nordic ser södra Skandinaven tillsammans med norra Europa som ett mycket intressant område till att erbjuda våra uppskattade tjänster på. Därför har vi gjort regionen till ett eget affärsområde.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål