Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Julbild från TCG

TCG Nordic önskar God Jul

22 december, 2020

Ett mycket annorlunda år börjar lida mot sitt slut. Det har stundtals varit utmanande men vi har lyckats vända det till att bli ett utvecklande år för bolaget, allt tack vare våra medarbetares insatser.
Vi har vunnit nya viktiga uppdrag hos flera kunder, kommit längre i vårt hållbarhetsarbete, lanserat den egenutvecklade programvaran INS PRO och välkomnat flera nya kollegor.
Vi fortsätter även att vara en stark partner till våra kunder och delar med stolthet omdömet vi fått från projektledaren i tågleveransprojektet hos Västtrafik:

”TCG Nordic levererar specifik branschkompetens på hög nivå som har varit oumbärlig i vårt projekt för nya tågfordon på Västtrafik. TCG Nordic har varit ett stort stöd alltjämt under upphandling, vid inledande och återkommande kvalitetsrevisioner, CFAI, HP-besiktningar, uppföljning av dokumentation, produktion och vid leveranser.”

Vilket fint avslut på året!

Nu önskar vi alla en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År!

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål