Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

INS PRO – Framtiden inom kvalitetsuppföljning

1 december, 2020

TCG Nordic lanserar nu med stolthet sin egenutvecklade programvara för registrering och uppföljning av kvalitetsanmärkningar; INS PRO. Det här gör TCG Nordic till en ännu mer komplett partner inom kvalitet-, och leveranssäkring. Med INS PRO kan systematiska fel och garantiärenden upptäckas tidigt och hanteras på ett effektivt sätt. INS PRO har utvecklats för att användas vid alla typer av besiktningar och inspektioner, dels som hjälpmedel för inspektörerna, dels som ett led i TCG Nordics ambition att leverera med högsta möjliga kvalitét till våra kunder.

INS PRO har utvecklats i tätt samarbete med våra seniora kvalitetsmedarbetare och vårt partnerföretag Systecon med orden enkelhet, säkerhet och flexibilitet som ledstjärna. Med INS PRO möjliggörs enkel administration och styrning av inspektionen på ett systematiskt sätt, vilket säkerställer att samtliga anmärkningar följs upp.

INS PRO kan generera skräddarsydda rapporter efter kundens specifika behov. Exempelvis uppföljningsrapporter för att kunna ge en snabb och tydlig statusbild till fordonsförvaltare, ledning eller operatör.

TCG Nordic inkluderar INS PRO i åtagandet av besiktningsuppdrag vilket betyder att programvaran inte behöver upphandlas separat.

Inspro logotyp

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål