Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Vi fortsätter framåt!

23 september, 2020

Efter en oviss vår visar siffrorna att vi hanterat pandemin tryggt och säkert så här långt. Tack vare våra lojala och engagerade medarbetare har vi ett stabilt resultat och kan fortsätta vår tillväxtresa. Vi har redan börjat träffa intressanta kandidater och ser att det efterfrågas engagerade, konsultmässiga personer med erfarenhet från branschen. Går du i tankarna på att göra något annat? Stämmer värdeorden i bilden överens med din bild av en schysst arbetsgivare? Hör av dig till oss så pratar vi!

Linn Gasslander, Affärsområdesansvarig, linn.gasslander@tcgnordic.se Caroline Frisk, HR-Manager, caroline.frisk@tcgnordic.se

TCG Nordic med ett ord.

TCG Nordic, enligt våra medarbetare.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål