Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

TCG ASIA – En lyckad satsning

9 september, 2020

TCG Nordics etablering i Kina har fallit ut väl. Det har medfört att ett antal större nordiska projekt kan fortskrida trots Covid-19. Verksamheten har vuxit ytterligare sedan starten 2019 och TCG Nordic har nu medarbetare i såväl Hong Kong som i fastlands-Kina.

Vår personal på fastlandet kan röra sig relativt fritt inom landet vilket medfört att vi på uppdrag av våra kunder har kunnat fortsätta genomföra produktionsinspektioner och leverantörsutvärderingar trots den pågående pandemin. Det här har varit helt avgörande för att inte projekteten stoppats.

Vi planerar för ytterligare tillväxt i Asien där vi ser fortsatta möjligheter i och med flera planerade projekt med montage och komponenttillverkning för järnvägsbranschen.

TCG Asia

Om du behöver hjälp i området så tveka inte att kontakta oss (Ulf Karlsson, ulf.karlsson@tcgnordic.se eller Ingela Johannesson, ingela.johannesson@tcgnordic.se)

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål