Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Glad Sommar!

18 juni, 2020

Jordgubbar

Midsommar är här och vi på TCG Nordic blickar tillbaka på en minst sagt annorlunda vår. Rekordsnabbt fick vi ställa om och lägga all fokus på här och nu.

Vi kan konstatera att omställningen till att arbeta mestadels digitalt har gått strålande och beläggningen har varit fortsatt stabil. Genom check-ins och digitala träffar har vi också lyckats behålla den goda stämningen i organisationen, mycket tack vare den kämpaglöd våra medarbetare visat upp.

Hoppfullt men försiktigt planerar vi nu inför hösten och önskar våra medarbetare, kunder och samarbetspartners en riktigt fin midsommar och en skön sommar!

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål