Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

TCG Nordic står fortsatt stadigt

24 april, 2020

Videosamtal

I denna speciella situation med corona-virusets ovälkomna, globala närvaro fokuserar TCG Nordic på att säkerställa våra medarbetares hälsa samtidigt som vi fortsätter bistå våra kunder.

Vi är inte opåverkade men tack vare möjligheten till digitalisering av arbetet i uppdrag är leveransförmågan relativt oförändrad. Många av projekten som vi arbetar med är också samhällsviktiga och därför prioriterade att drivas vidare. Vi ser risken för bortfall i projekten till följd av ökad sjukfrånvaro och bistår gärna med resurser för att täcka upp era behov.

Just nu kan vi erbjuda bland annat projektledare inom fordon, IT, Dokumentation och BEST och vi stöttar er där behovet finns, på lång sikt såväl som kort sikt. Hör av er så hjälper vi er!

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål