Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Marknadsbrev

10 december, 2019

Ulfsunda

TCG Nordic avslutar 2019 på samma sätt som vi började; genom ytterligare förstärkning av företagsledningen.

I början av 2019 organiserade vi oss i tydligare affärsområden för att bättre kunna fokusera på de möjligheter som vi ser.

Satsningen föll väl ut och vi har kunnat fortsätta vår starka utveckling med bibehållet kund-, och medarbetarfokus. För att nu kunna fortsätta resan, och för att möta den starka efterfrågan, bygger vi vidare med ytterligare ett affärsområde. Rekrytering av personen som ska driva affären och utveckla teamet är påbörjad.

Samtidigt som det här pågår summerar vi 2019 och konstaterar att det varit ett intensivt år. Bland mycket annat har vi breddat vårt kundunderlag med flera viktiga kunder medan satsningen i Asien har gått över förväntan. Vi ser fram emot att utveckla samarbetet med nya och befintliga kunder och att fortsatt expandera på den asiatiska delen av marknaden. Vi kan även med stolthet konstatera att vårt ambitiösa och kompetenta medarbetarteam har haft fullt i kunduppdrag. Vi vet att det beror på att vi genomgående levererar starkt.

Nu ser vi fram emot ett minst lika framgångsrikt 2020.

– Let’s talk about Transport –

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål