Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Grattis TCG Nordic! Idag fyller vi tre år!

28 november, 2019

Stefan Nordin

Stefan Nordin

CEO

"Vår resa började 2016. I en timmerstuga i Dalarna skapades vår första affärsplan och idén till vår logga föddes i mitt kök i Västerås. Vi ville göra något tillsammans. Något bättre som skapade mervärde för våra kunder och stolthet hos våra medarbetare."

 Anita Forsberg

Anita Forsberg

Senior Partner

"Vi ville skapa något långsiktigt, något som både vi och våra medarbetare kunde känna oss stolta över. 2017 flyttade vi in i vårt första kontor på Vasagatan. Idag fyller vi tre år och har vi hunnit bli 26 medarbetare med kontor i Stockholm, Västerås och Hong Kong."

Kristoffer Oebius

Kristoffer Oebius

Senior Partner

"Vi hjälper våra kunder att utveckla säkra, effektiva, bekväma och hållbara transportsystem. Vi gör det med intresse för kundens behov och genom den kompetens som ryms hos våra engagerade medarbetare. Vi ser stora möjligheter framöver!"

Ulf Karlsson

Ulf Karlsson

Senior Partner

"Vi vet att förståelse för marknad, kompetensutveckling, förmågan till samarbete och trovärdighet bäst uppnås genom vår egen aktiva medverkan i kunduppdrag. Tillsammans skapar vi en bättre framtid genom hållbara transportsystem!"

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål