Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

TCG Nordic goes East

21 januari, 2019

TCG Nordic öppnar ett Station Office i Hong Kong. Det blir vårt första kontor utanför Sverige och ett viktigt tillskott i vår fortsatta expansion.

Då vi har stor erfarenhet av uppdrag i området, med Kina som centrum, ser vi detta som ett unikt sätt att bistå beställare med regional kompetens inom europeiska kvalitetskrav som ska uppfyllas av en kinesisk produktion.

Just nu pågår slutförhandling med en Station Office Manager till vårt nya kontor liksom fortsatt rekrytering av medarbetare med kompetens inom kvalitetsledning. Kontoret öppnas officiellt denna vecka.

Det ska bli otroligt spännande att få lansera vårt erbjudande på den kinesiska marknaden då det hunnit bli världens största fordonstillverkningsområde. Här kan vi bidra på plats där det händer.

Stefan Nordin

Stefan

Stefan Nordin, VD TCG Nordic

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål