Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Vi välkomnar Maria Augyte till TCG Nordic!

18 december, 2018

Maria

Maria har en magisterutbildning inom juridik och har utöver den även studerat marknadsföring och kommunikation. Hon kommer senast från Ericsson och en roll som patenthandläggande jurist, dessförinnan har hon bland annat arbetat som biträdande projektledare i ett stort internationellt projekt. Maria har med sin utbildning och erfarenhet en bra grund att stå på i sin fortsatta utveckling inom projektledning och hennes specialkompetens inom juridik blir ett mycket värdefullt tillskott i våra fortsatta kunderbjudanden. Maria har utöver sin teoretiska kompetens en härligt positiv inställning vilket kommer tillföra stora värden såväl för våra kunder som för oss internt på TCG Nordic. Vi är så stolta över att få hälsa Maria välkommen till oss under 2019 och ser fram emot att följa hennes resa som TCG:are

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål