Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

TCG Nordics resa 2018 och framåt

10 december, 2018

TCG Nordic har fortsatt att växa starkt under 2018. Vi har mer än dubblerat omsättningen och är idag 17 medarbetare med fortsatt tillväxt. Vi har vunnit många nya kontrakt med både befintliga och nya kunder vilket stärkt oss i vår övertygelse att vi har efterfrågade och konkurrenskraftiga erbjudanden till marknaden.

Tyngdpunkten för 2018 har varit strategisk och teknisk rådgivning, projektledning inom stora leveransprojekt och inom kvalitet, leveranssäkring och digitalisering. Konkret har det inneburit ledande roller inom 5 av de största pågående fordonsprojekten i Sverige och ledande roller för framtagning av två asset management system inom infrastruktur och sjötrafik.

Fokus för 2019 är fortsatt kontrollerad tillväxt inom befintliga kompetensområden samtidigt som vi ser stora möjligheter att ytterligare utveckla verksamheten, exempelvis regionalt. För att öka handlingskraften inför 2019 stärker vi ledningen med en affärsområdesansvarig för verksamheten i Mälardalen.

– Stor omsorg ägnas åt att rekrytera kompetenta och engagerade medarbetare, såväl seniora som yngre talanger. Med laguppställningen vi har nu ser vi fram emot att bidra med ännu större avtryck under 2019 och vidare, säger Stefan Nordin, VD

För ytterligare information

Stefan Nordin, VD. Stefan.nordin@tcgnordic.se Tel: 076 760 35 94

Ingela Johannesson, AOA Mälardalen. Ingela.johannesson@tcgnordic.se Tel 070 576 29 88

Kristoffer Oebius, Marknad. Kristoffer.oebius@tcgnordic.se Tel 073 414 81 88

 – Let’s talk about Transport –

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål