Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Nytt farvatten för TCG Nordic!

3 december, 2018

Galliano Kadir har redan innan sin första dag som TCG:are rott hem ett uppdrag inom sjötrafik för Trafikförvaltningen. Detta är ett helt nytt område för TCG Nordic och vi ser med spänning fram emot att navigera i dessa nya farvatten. Uppdraget består i att inventera och sortera handlingar, identifiera metadata för Sjötrafikens tekniska handlingar liksom import av dessa handlingar till Trafikförvaltningens nya dokumenthanteringssystem ATHENA . Då Galliano tidigare ingått i projektgruppen för ATHENA tar han med sig viktiga förkunskaper kring hur Sjötrafiken delar in sin dokumentation för fartyg enligt standarden SFI. Med Gallianos tidigare erfarenhet och goda tekniska förståelse ser vi med tillförsikt fram emot ett arbete som flyter på snabbt och effektivt.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål