Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Ingela

Ny affärsområdesansvarig!

6 november, 2018

I början av 2019 bildar vi på TCG Nordic ett nytt affärsområde. Det blir vårt första och därmed en milstolpe i vår historia och en symbol för att vi växer och att det går bra. Affärsområdet består av medarbetare både från järnvägsbranschen och andra branscher samt några direkt från universitetet. Alla med en sak gemensamt; att de är kompetenta, otroligt engagerade och att de varje dag kämpar för att ge våra kunder en förstklassig leverans. Som ansvarig för affären, kunderna och våra fantastiska medarbetare har vi valt ut vår egen Ingela Johannesson. Hon utmärkte sig i processen med sitt genuina engagemang för att få människor att växa och sina uppfriskande tankar och idéer om hur vi kan utveckla TCG Nordic vidare.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål