Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Projektledare till TCG Nordic

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Vad får du arbeta med på TCG Nordic?

Hos oss får du en roll som konsult vilket innebär att du kan bli aktuell för olika uppdrag och kunder utifrån tidigare erfarenhet, kompetens och eventuell specialinriktning. Uppdragen kan variera i längd och omfattning och styrs utifrån kundens behov. I rollen som projektledare för TCG Nordic kan du ingå i ett eller flera skeden i ett projekt, från planering till genomförande och uppföljning. Du leder, genomför och följer upp projekt med fokus på tidplan, kostnad, kvalitet och naturligtvis nöjda kunder och projektmedlemmar. Våra kunder återfinns inom transportsektorn, ofta inom järnväg och du tillbringar en stor del av din tid ute på plats hos kunden. Alltid med stöttning och support från din chef och dina kollegor på TCG Nordic.

Kvalifikationer

 • Teknisk högskole- eller civilingenjörsutbildning
 • Minst 3 års erfarenhet från roller som projektledare eller delprojektledare
 • Specialistkunskap inom områden tekniska system på spårfordon, eller kunskap om IT-utveckling, är meriterande liksom tidigare erfarenhet av en roll som konsult.
 • Goda kunskaper i engelska och gärna ytterligare något språk utöver svenska.

Vi är särskilt intresserade av dig som arbetat inom transportbranschen men vi vet också att nya insikter kommer med erfarenhet från andra områden och tar stor hänsyn till det i vårt urval. Vi lägger självklart även stor vikt vid mångårig erfarenhet och personlig lämplighet.

Vilka färdigheter är viktiga?

 • En känsla för affärer och försäljning, du som konsult träffar våra kunder mest och spelar en viktig roll i att se och fånga upp kundens behov för att vi tillsammans ska kunna matcha det mot vad du eller någon annan hos oss kan hjälpa till med i framtiden.
 • En förmåga att överblicka helheten i dina arbetsuppgifter och på så vis se vad som behöver göras först, vad som behöver delegeras och vad du behöver ta in extra resurser för. Detta för att hålla deadlines i projekt och leveranser och ge våra kunder största möjliga utfall på sina investeringar.
 • En känsla för noggrannhet och kvalitetstrong> med hänsyn till kostnad och tid.
 • Goda ledaregenskaper då du är ansvarig för att dina projektmedlemmar har rätt förutsättningar, information och stöd för att kunna leverera sina delar i projektet.
 • En god kommunikativ förmåga och en stark kundorientering.

Skulle du trivas på TCG Nordic?

Ja, om du:

 • När du är varm i kläderna, trivs med att arbeta självständigt och att skapa sysselsättning till dig och dina kollegor.
 • Känner att du delar våra värderingar.
 • Söker stöd och råd från dina kollegor och erbjuder det tillbaka.
 • Har ett intresse av att förstå och lösa våra kunders behov.
 • Tilltalas av möjligheterna och utmaningarna i att arbeta i ett litet bolag.

Vad får du på TCG Nordic?

En spännande och utvecklande roll i ett skede där kompetens, driv och engagemang är avgörande! Vi strävar efter enkelhet i allt vi gör, vi värderar samarbete och arbetar långsiktigt. Vi strävar efter att du som medarbetare ska hitta balans i arbete och privatliv och känna dig stolt när du går till jobbet. Hos oss är både kunden och du som medarbetare i ständig fokus. Det är så vi tror att vi får nöjda kunder, medarbetare som trivs med sitt jobb och i slutänden lyckade uppdrag.

Välkommen att skicka din ansökan till jobb@tcgnordic.se. För frågor om processen och dina möjligheter på TCG Nordic är du välkommen att kontakta Anita Forsberg påanita.forsberg@tcgnordic.se

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål