Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Junior Quality Manager

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksa

Om rollen

Hos oss på TCG Nordic får du en roll som konsult vilket innebär att du kan bli aktuell för olika uppdrag och kunder utifrån tidigare erfarenhet, kompetens och eventuell specialinriktning. Uppdragen varierar i längd och omfattning och möjliggör en omväxlande vardag med spännande och utvecklande arbetsuppgifter. Som junior konsult inom kvalitet/ junior quality manager handlar uppdragen om att stötta våra kunder i deras kvalitetsarbete, inledningsvis med stöttning av en erfaren quality manager. På sikt kommer du arbeta självständigt i roller som kvalitetsansvarig, kundens representant på plats vid tillverkning/ombyggnad av fordon, följa upp underhållsåtgärder, garantibesiktningar eller att planera, leda och genomföra interna och externa revisioner. Våra kunder återfinns inom transportsektorn, ofta inom järnväg och du tillbringar en stor del av din tid ute på plats hos kunden. Inom kvalitet har vi uppdrag både inom och utanför Sverige så vi är särskilt intresserade av dig som har möjlighet att resa i tjänsten, det är dock inte ett krav. Oavsett om du sitter på vårt kontor, ute hos kunden eller är på resande fot har du alltid stöttning av dina kollegor på TCG Nordic.

Kvalifikationer

 • Teknisk högskoleutbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet med inriktning mot Kvalitet
 • Praktisk eller teoretisk kunskap inom kvalitetsledning inom ett fordonsprojekt
 • Praktisk eller teoretisk kunskap om revisioner
 • Praktisk eller teoretisk kunskap om ISO 9000 eller motsvarande kvalitetsledningssystem

Erfarenhet av ledande roller samt från att arbeta med internationella aktörer är särskilt meriterande liksom goda språkkunskaper i engelska och gärna ytterligare något språk utöver svenska samt erfarenhet av en konsultroll.

Färdigheter

 • En nyfikenhet, driv och vilja att lära dig nya saker
 • Ett affärsmässigt tänk och en stark kundorientering
 • En helhetssyn och förmåga att prioritera
 • En stark känsla för struktur och kvalitet med hänsyn till kostnad och tid
 • Ett intresse för teknik, transport och kollektivtrafik
 • En god kommunikativ förmåga

För att trivas hos oss behöver du:

 • Trivas med att jobba självständigt.
 • Dela våra värderingar.
 • Söka stöd och råd från dina kollegor och erbjuda det tillbaka.
 • Ha ett intresse av att förstå och lösa våra kunders behov.
 • Tilltalas av möjligheterna och utmaningarna i att arbeta i ett litet bolag.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i ett skede där kompetens, driv och engagemang är avgörande. Vi strävar efter enkelhet i allt vi gör, vi värderar samarbete och arbetar långsiktigt med våra kunder och partners. Vi strävar efter att du som medarbetare ska hitta balans i arbete och privatliv och känna dig stolt när du går till jobbet. Hos oss är både kunden och du som medarbetare i ständig fokus. Det är så vi tror att vi får nöjda kunder, medarbetare som trivs med sitt jobb och i slutänden lyckade uppdrag.

Välkommen att skicka din ansökan till jobb@tcgnordic.se. För frågor om processen och dina möjligheter på TCG Nordic är du välkommen att kontakta Anita Forsberg på anita.forsberg@tcgnordic.se

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål