Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Nya spännande uppdrag!

20 januari, 2021

TCG Nordic har fått förtroendet att bistå Transitio i två uppdrag.

Ett avser rollen som Teknisk projektledare för uppgraderat/nytt passagerarinformationssystem (PIS) till fordonstyp Regina. Uppdraget består i stora drag av att projektleda leverans av en teknisk kravställning för ett uppgraderat eller nytt PIS till fordonstypen Regina samt leverans av underlag för beslut om uppgradering alternativt ny upphandling av system.

Det andra innefattar det stora ansvaret att utföra Transitios samtliga kvalitetsrevisioner för tågunderhåll under 2021-2022. Arbetet består av att planera, samordna, genomföra, rapportera och följa upp revisioner för tungt underhåll på fordon och komponenter, fordonsombyggnader och hyrestagare.

Projektledning och Kvalitetsledning är ofta i centrum för våra kunders behov och är därför också två av TCG Nordics viktigaste verksamhetsområden. Vi erbjuder projektledare på olika nivåer, från programansvariga för komplexa leveransprojekt till delprojektansvariga. Vi erbjuder även kvalitetsledare, besiktningsledare och besiktningskonsulter. Allt för att våra kunder ska kunna driva sina verksamheter framåt på ett effektivt, lönsamt och kvalitativt sätt.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål