Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport.

Vi har en lång sammanlagda erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling, kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet. Vi kan framför allt erbjuda tjänster inom: Projektledning, Dokumentationsledning, Kvalitetsledning och Leveranssäkring.

Vi finns stationerade i Stockholm, Västerås, Malmö/Lund och Hong Kong.

Sedan februari 2023 ingår TCG Nordic i Solwers koncernen, vilket gör att vi har möjlighet att tillsammans med övriga bolag i koncernen ta oss an större och bredare uppdrag inom samhällsbyggnad.

Anita Forsberg

Vår verksamhet är att förbättra din verksamhet.

När du träffar våra konsulter kan du förvänta dig kvalitet i leveransen. Vi bidrar till en bättre framtid genom hållbara transportsystem, ett uppdrag i taget.

Vår värdegrund

För oss är det viktigt att även ledningen vet vilka utmaningar konsulterna ställs inför. Därför arbetar alla i ledningen till viss del även i uppdrag. Från starten har våra värderingar genomsyrat vårt arbete och vår rekrytering. Det är viktigt för oss att både våra kunder och medarbetare uppskattar det sätt vi arbetar på.

 

Vi strävar efter enkelhet och fokuserar vår energi på värdeskapande arbete

 

Vi värderar samarbete för tillsammans når vi längre

 

Vi arbetar långsiktigt med våra medarbetare, kunder och partners

 

Vi tror på balans i arbete och privatliv

 

Vi är stolta över det vi levererar

Har du sett våra tidigare uppdrag?

TCG Nordic har bland annat ett totalansvar för kvalitetsområdet samt för utbildning och dokumentation för nya tåg till Västtrafik. Vi bidrar till en bättre framtid genom hållbara transportsystem, ett uppdrag i taget.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål