Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Inspro och Tekniksprångare

25 maj, 2022

Under fyra månader har våra tekniksprångare Dian och Maximus fått sätta sig in i hur det är att jobba som ingenjör inom konsultbranschen här hos oss på TCG. De har genomfört intervjuer, skrivit rapporter och deltagit i såväl möten, webbinair och fikapauser. Men tiden går fort när man jobbar med INSPRO och Dian och Maximus har nu anlänt till ändhållplatsen för deras resa med TCG. Deras arbete här mot slutskedet har till stor del bestått av frenetiskt skrivande på slutrapporten de lämnat in rörande alla deras upptäckter kring INSPRO som sedan kommer användas till grund för dess framtida utveckling.

INSPRO, vårt egenframtagna besiktningsverktyg, baseras på Microsofts olika program. Det gör att den får med sig alla de fördelar som Office 365 har med deras säkerhet, enkelhet att samarbeta och anpassa den enskilda individens behörighet till datan. Dian och Maximus redovisar nedan kort om INSPRO:s utseende och funktioner:

”Som vi har väntat på denna dag, vi har länge sett fram emot att äntligen få presentera INSPRO för er! Här nedan följer en bild på hur INSPRO interface:t kan se ut."

Vid avslutning och stängning av anmärkningar har INSPRO detta utseende. Man får snabbt en överblick av var problemet ligger och vad för slags fel som uppstått. Det går även att se vilket status, öppen och pågående eller åtgärdad och stängd, anmärkningen har i denna vy samt att ändra på statusen.”

Förutom själva besiktningsprogrammet för att lägga till och stänga anmärkningar innehåller INSPRO även ett analysverktyg. Man kan därför med hjälp av INSPRO även ta ut relevanta rapporter för att upptäcka systematiska fel som sker genomgående under leveransen. Med den statistiken går det att få en överblick över vilka anmärkningar som uppstått på grund av metodfel och vilka som endast var en tillfällighet vilket gör det enklare att underbygga kvalitetsbrister med leverantören. Bilden här nedanför visar upp en översiktlig rapport INSPRO kan ta fram som innehåller en sammanfattning av vilka besiktningar som genomförts hittills och status för samtliga anmärkningar."

Remark detail

Ett diagram.

Rapportens utseende och utformning går självklart att anpassa utefter önskemål.”

TCG Nordic tackar Dian och Maximus för deras fantastiska arbete hos oss. Vi är helt övertygade om att de kommer lyckas med vad de än företar sig.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål