Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

I blickfånget- Seniora rådgivare hos TCG Nordic

25 september, 2019

Christer & Björn

Affärsområdet Senior Advisors består i dag av 6 medarbetare med en samlad erfarenhet av transportbranschen, och i synnerhet järnväg, på mer än 200 år. Alla har tidigare haft ledande positioner i företag eller projekt.

Vi värderar kompetens, professionalism och engagemang och det vet vi att våra kunder också gör. Våra seniora rådgivare är personer med ett helt arbetsliv av nämnda kvalitéer av att dela med sig av.

Sen verksamhetsområdet formerades för mindre än ett år sen har vi redan hunnit hjälpa till med:

– Ledande roller i projekt
– Mentorskap
– Strategisk planering
– Rådgivning och operativt arbete i upphandlingar.
– Utvärdera affärer
– Utredningar

– ”En mycket värdefull bonus är att det i uppdragen ofta blir en naturlig kompetensöverföring till våra yngre talanger så att de snabbare utvecklar sin potential”, säger Caroline Frisk, HR Partner

– Let’s talk about Transport –

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål