Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Järnvägssverige blomstrar och TCG Nordic leveranssäkrar

26 juni, 2019

TCG Nordic har under våren stärkt sin position som branschledande inom kvalitetsledning genom rekrytering av ytterligare två mycket seniora medarbetare. Vi innehar nu Kvalitetsledningansvaret i fyra större järnvägsfordonsprojekt med ett samlat ordervärde om över 10 miljarder kronor.

– Det här är ett stort ansvar och det handlar faktiskt om att säkerställa att leverantörerna gör det som vi som skattebetalare betalar för. Det vill till att vi gör vårt jobb ordentligt. Faktum är att vi även bistår med andra roller för leveranssäkring genom vårt projektansvar för dokumentation och test, säger Ulf Karlsson Kvalitetsansvarig i fordonsprojekt C30, Nya tunnelbanevagnar till Stockholm.

När vi nu blickar framåt gör vi det med en uppdaterad vision där Hållbarhet, som alltid varit en självklar utgångspunkt i TCG Nordics sätt att bedriva verksamhet, står i fokus. Med visionen ”Vi skapar en bättre framtid genom hållbara transportsystem” satsar vi vidare med större mål i sikte och med ett än tydligare syfte.

Järnväg på sommaren

För ytterligare information

Stefan Nordin, VD

stefan.nordin@tcgnordic.se

tel: 076 760 35 94

Ingela Johannesson, Affärsområdesansvarig Fordon & trafik

Ingela.johannesson@tcgnordic.se

tel: 070 576 29 88

Kristoffer Oebius, Marknad

Kristoffer.oebius@tcgnordic.se

tel: 073 414 81 88

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål