Let's talk about Transport.

Transport Consultancy Group Nordic AB levererar konsulttjänster inom järnväg och transport. Vi har en lång sammanlagd erfarenhet av konsultarbete, ledarskap och affärsutveckling. Kunskap som gör att vi kan stötta våra kunder i deras verksamhet.

Nya medarbetare=Nya uppdrag

9 november, 2018

Till vår stora glädje kan vi meddela att Moa Landström, inför sin start hos oss på måndag, redan har ett spännande uppdrag på Trafikförvaltningen som väntar på henne. Uppdraget består i att säkra upp överlämningen av projekt ATHENA del 1 till Trafikförvaltningen och dess slutanvändare. Projektet som handlat om att införa ett nytt dokumentationssystem för ritningar är bekant för Moa sedan tidigare och hennes nya uppdrag går bland annat ut på att föra över all information från det gamla systemet till det nya, lyfta fram och realisera de förbättringsförslag som uppkommit under projektets gång och kanske viktigast av allt; säkerställa att användarna har rätt kunskap och verktyg för att hantera och driva systemet.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs om vår GDPR-policy här.

  Hitta våra butiker   Synpunkter & önskemål